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Antipasti - Starters

Polpo arrostito, patate, friggitelli
Roasted octopus,with potato and friarelli peppers
15

 Gamberi in crosta di arachide, scarola, salsa di foie gras
Crunchy peanut crusted prawns with foies gras sauce and chicory
15

Tartare di tonno, burrata, gazpacho
Tuna tartar searved with burrata cheese and gazpacho
15 

Carne cruda, robiola e tartufo nero
Raw fassone with robiola cheese and black truffle
14

Vitello cotto rosa, salsa tonnata
Pink roast beef with traditional tuna sauce
12

head-primi

Primi - First courses

Spaghetti ai frutti di mare
Seafood spaghetti
16 

Tagliolino, cacio, pepe, scampi, lime
Taglierini cacio pepe with lime and prawns
16 

Agnolotti di baccalà, colatura di pomodoro freddo, olive, origano
Salted cod with condensed tomatoe water, olives and origano
16

Tajarin al tatufo nero
Tajarin with seasonal black truffle
15

 

head-secondi

Secondi - Main courses

Pescato del mediterraneo, melanzane, pomodorini e taralli
Fish of the day served with aubergine, baby tomatoes and tarallo crumbs
18

Calamari imbottiti con provola affumicata, zucchine, limone
Smoked provola stuffed squid with lemon and zucchini three ways
18

Tonno scottato, caponata, pesto di basilico
Seared tuna steak with tradizional caponata and fresh basil pesto
18

 Rollatina di coniglio all’ischitana, patata, olio al rosmarino
Ischitana style roll of rabbit with rosmary roasted potatoes
18

 

head-dolci

Dolci - Dessert

Babà, crema al limone
Babà and lemon cream
8

Tirami-sud
Tiramisù
8

 Panna cotta, caramello salato, nocciola
Panna cotta with salted caramel and poundend hazelnuts
8

 Coppa di gelato
Ice-cream
5